NFBIB
  Innemiljø og inneklima
  Fuktskade
  Forsikring og skadesanering
  NFBIB's FUKTPROSJEKT
  Helse og sykdom
  Ansvar, forvaltning
  Lover og forskrifter
  Materialvalg
  Aktuelt
  Presseklipp
  Forskningsnytt
  Lenker
  Oversiktsdokumenter anno 2011.
  OBS-arkiv.
  Bolig
  Barnehage
  Skoleserie
  Skole
  Spørsmål og svar
  MILJØHEMMING
  Sjekklister
    
 

   NFBIB
   Askeladdveien 11A
   2016 FROGNER

   e-post leder

   © bilder, illustr.

Counter
Om denne nettsiden og antall besøk

 
 
  system/design: RGK AS
Oversiktsdokumenter anno 2011.

Dokumenter anno 2011. Oversikt.

 

Det er noe spørsmål som går igjen i forskjellige varianter av samme tema. For slike tema blir det lagd oversikter som kalles anno ---- og det årstallet som oppdatering skjer. Slike dokumenter blir også lagd for tema som er under kunnskapsutvikling. Alle disse temaene blir kontrollert og oppdatert hvert år.

Disse dokumentene gir svar på de aller fleste relevante spørsmål om emnet, så det kan være lurt å lese det aktuelle dokumentet før spørsmål sendes inn.   

Her er en oversikt over slike dokumenter.


Les mer

OBS-arkiv.

Etter at Norges Astma- og allergiforbund har overtatt driften av kunnskapsbanken  www.inneklima.com, som har samme redaktør som Allergiviten, blir disse nettsidene mer samkjørt enn tidligere. Så lenge også www.innemiljo.net har samme redaktør blir også denne delvis samkjørt med disse to.

Dette skjer for denne nettsidens vedkommende med jevnlige oppdateringer av dokumentet: OBS i  andre nettsider i rammen for AKTUELT. De nyeste kommer først = OBS NY (med dato: dd/mm,åååå). De som etter hvert fjernes, flyttes hit til OBS-arkiv. Her beholdes imidlertid bare dokumenter fra desiste 8-10 uker.


Les mer